Programació

TANDOORI LENOIR

TANDOORI LENOIR

Tandoori LeNoir és la reunió de músics procedents de diferents formacions, totes elles capdavanteres en el blues, rythm'n blues, el jazz i el swing a Barcelona. L'objectiu: divertir divertint-se en una banda a cavall de tots aquests estils i amb personalitat pròpia.
Va néixer el Nadal de 1995, amb la voluntat d'endinsar-se en les arrels de la música negra americana. Tandoori LeNoir ofereix una particular barreja d'estils: blues, jazz, rithm'n blues i swing, que es fonen a l'escenari asseguren un espectacle calent i d'alta qualitat musical.

divendres, 21 juliol, 2006 - 23:00

LA VELLA DIXIELAND+LEROY JONES

LA VELLA DIXIELAND

La Vella Dixieland és un cas inèdit dins del panorama musical d'aquest país. Fundat l'any 1980, el grup va iniciar-se com una reunió d'amics per tocar la música que més els agradava: el jazz clàssic.

divendres, 28 juliol, 2006 - 23:00

LLUÍS COLOMA SEPTET

LLUÍS COLOMA SEPTET

Lluís Coloma és un dels pianistes més actius i reconeguts de l'escena estatal en el camp del blues i del boogie woogie. Des dels seus inicis Coloma ha anat creant un toc personal en la interpretació d'aquests estils, recreant composicions pròpies. La seva excepcional mà esquerra i el seu virtuosisme creatiu i interpretatiu fan que Coloma es guanyi a cada actuació l'admiració tant del públic com de la crítica especialitzada.

divendres, 4 agost, 2006 - 23:00

THE MARVELLOUS GOSPEL SINGERS

THE MARVELLOUS GOSPEL SINGERS

El grup The Marvellous Gospel Singers neix a Bèlgica l'any 1992 quan s'uneixen cinc joves cantants africans (4 camerunesos i 1 congolès) dotats d'una sòlida formació en l'escola de Black Gospel, negro espirituals i de la immensa cultura africana. Posteriorment s'incorporen dos nous membres a la formació.

divendres, 11 agost, 2006 - 23:00

LLIBERT FORTUNY ELECTRIC QUINTET

LLIBERT FORTUNY ELECTRIC QUINTET

Llibert Fortuny Elèctric Quartet” neix al mes de juliol de 2003 amb la inquietud de desenvolupar i jugar amb les possibilitats dels efectes sonors i els seus colors.

divendres, 18 agost, 2006 - 23:00

BIG BAND JAZZ MARESME

BIG BAND JAZZ MARESME

La Big Band Jazz Maresme neix arrel d´un cúmul d´inquietuds de molts músics i gent relacionada amb la música de la nostra comarca, feia anys que en bullia la idea però una formació de 17 músics no és fàcil d´engegar. La casa de la música popular ens va acabar de donar l´empenta i el recolzament que necessitàvem i és així que ara podem comptar amb una big band professional, l´orquestra per excel•lència dins del jazz.

divendres, 25 agost, 2006 - 23:00