LA VELLA DIXIELAND+LEROY JONES

LA VELLA DIXIELAND
Espai: 
Pati del C.C.Calisay
Preu: 
7€
divendres, 28 juliol, 2006 - 23:00

La Vella Dixieland és un cas inèdit dins del panorama musical d'aquest país. Fundat l'any 1980, el grup va iniciar-se com una reunió d'amics per tocar la música que més els agradava: el jazz clàssic. Des d'aleshores l´orquestra ha viscut una progressió constant: es va professionalitzar l'any 1981, ha enregistrat set discos, ha realitzat més de 1.800 actuacions, ha participat en els millors festivals de jazz del món i ha col•laborat amb nombrosos grups de tot el país, Els Pets, Bars, Lax´n & Bustos, Los Rebeldes, Matamala, Gatos Locos, El Tricicle, Comediants, Boni & Caroli, etc.
Durant aquests 20 anys, el grup ha participat en nombrosos festivals en tot el país, i ha compartit escenari amb artistes com: Leroy Jones, Mònica Green, Kathy Autrey, Michele McCain, Josep M. Farràs, Big Mama, la Coral Sant Jordi, La Locomotora Negra, Txell Sust, Laura Simó, Marian Barahona...

Leroy jones pot ser considerat, junt amb altres companys com Wynton Marsalis o Terence Blanchard, com el trompetista de la dècada de New Orleans. El Washintong Post, va ressenyar d´ell: ‘En el mateix moment que apareix a l´escenari convenç a les masses. De la mateixa manera que feia Louis Armstrong, pot convertir l´entreteniment en art i al inrevés´.
Ja feia temps que La Vella tocava temes d´en Leroy quan vam tenir la sort de poder conèixer-lo personalment a New Orleans……. De llavors ençà la nostre complicitat ha estat constant i això ens ha portat a fer un programa de concert amb les sonoritats de la màgica ciutat de New Orleans.
Aquest concert, de ben segur que no us deixarà indiferents.

Leroy Jones, trompeta
Pep Gol, trompeta
Pau Casares, clarinet
Xavi Manau, trombó
Benoit Ponsoit, saxo alt
Gerard Nieto, piano
Artur Regada, contrabaix i tuba
Pinyu Martí, bateria