TANDOORI LENOIR

TANDOORI LENOIR
Espai: 
Pati del C.C.Calisay
Preu: 
7€
divendres, 21 juliol, 2006 - 23:00

Tandoori LeNoir és la reunió de músics procedents de diferents formacions, totes elles capdavanteres en el blues, rythm'n blues, el jazz i el swing a Barcelona. L'objectiu: divertir divertint-se en una banda a cavall de tots aquests estils i amb personalitat pròpia.
Va néixer el Nadal de 1995, amb la voluntat d'endinsar-se en les arrels de la música negra americana. Tandoori LeNoir ofereix una particular barreja d'estils: blues, jazz, rithm'n blues i swing, que es fonen a l'escenari asseguren un espectacle calent i d'alta qualitat musical.
Amb el temps Tandoori LeNoir ha anat aconseguint els seus propòsits, amb el suport tant del públic com de la crítica. Ja en les seves primeres actuacions es va poder copsar la força de la proposta presentada per la banda, que es va convertir ràpidament en un clàssic de la nit barcelonina, i habitual dels festivals de casa nostra.
L´èxit, tant de públic com de premsa especialitzada, ha estat la confirmació que ens trobem davant d´un grup amb un directe contundent i innovador.

Dani Nel.lo, saxo tenor, saxo baríton i harmònica
Pep Pascual, saxo alt, saxo tenor i clarinet
August Tharrats, piano
Amadeu Casas, guitarra
Artur Regada, contrabaix
Aldo Munari, bateria