BIG BAND JAZZ MARESME

BIG BAND JAZZ MARESME
Espai: 
Pati del C.C.Calisay
Preu: 
7€
divendres, 25 agost, 2006 - 23:00

La Big Band Jazz Maresme neix arrel d´un cúmul d´inquietuds de molts músics i gent relacionada amb la música de la nostra comarca, feia anys que en bullia la idea però una formació de 17 músics no és fàcil d´engegar. La casa de la música popular ens va acabar de donar l´empenta i el recolzament que necessitàvem i és així que ara podem comptar amb una big band professional, l´orquestra per excel•lència dins del jazz. Un estil que està vivint a les nostres terres un excel•lent moment amb nous compositors i arranjadors que fan que aquest tipus de formació estigui més viu que mai i nosaltres no ens volem quedar enrere.
Els músics que componen la formació són principalment de la comarca del Maresme alguns amb una ja extensa carrera professional i uns altres de més joves amb un futur prometedor dins la professió.
De l´experiència dels músics la big band en podríem destacar artistes i formacions com: La Vella Dixeland, la Locomotora Negra, Big Band Jazz Terrassa, Lucky Gury Big Band, Cotton Club Big Band, Orquesta Plateria, La Barcelona Big Latin Band, Nina, David Civera, Natália, Guillermina Motta, M.A. Céspedes, Dani Nel•lo, Ovidi Montllor, Gerard Quintana i un llarg etcètera que han comptat amb la col•laboració d´alguns de nosaltres o estan treballant acutualment amb alguna de les formacions esmentades.

Direcció i Piano: Gerard Nieto
Veu: Laia Porta
Trompetes: Ivó Oller, Albert Cruz, Ignasi Franco i Leandre López
Trombons: Xavi Anglada, Joan Massats, Jordi Montassell i Pep Moliner
Saxos alts: Nil Villà i Francesc Gómez
Saxos Tenors: Jaume Maristany i Joan Moragas
Saxo Baríton: David Cañamero
Guitarra: Lluís Murillas
Contrabaix: Pep Rius
Bateria: Marc Buch