Programació

Memi Sillah Group

Memi Sillah és cantant i trompetista que va iniciar la seva carrera musical en el món de la música jamaicana amb projectes propis i participant amb diferents artistes i enregistraments, com el disc Million dollar Reggae amb Double Jabs. És quan començà el grau mig en música moderna que descobreix el jazz.

Memi Sillah Group és el projecte personal de l’artista, on vol acostar la música jamaicana i el jazz. És una clara aposta per la tradició de la música d’arrels negres i per la innovació de la fusió d’estils.

divendres, 2 agost, 2024 - 22:00

La Vella Dixieland + Ricard Gili + Joan Mar Sauqué

La Vella Dixieland celebra el 44è aniversari, i ho fan acompanyats de bons amics. Ens proposen en aquesta celebració fer de pont entre diferents generacions del Jazz català reunint en el mateix escenari (per primer cop) a Ricard Gili, un dels pioners del jazz a Catalunya, gran divulgador d’aquesta música i fundador de La Locomotora Negra i Joan Mar Sauqué, un dels més destacats nous talents del jazz del país.
L'espectacle està garantit!

divendres, 9 agost, 2024 - 22:00

Gregg Stafford & New Orleans Tradition

Gregg Stafford

Gregg Stafford és un dels intèrprets de Jazz Tradicional més experimentats de la ciutat de Nova Orleans: trompetista, cantant i educador musical, és el líder de la Young Tuxedo Brass Band des de fa 30 anys i es dedica a preservar el patrimoni musical de les brass bands.

divendres, 16 agost, 2024 - 22:00

Anthus Quintet

Anthus

LOVE! era el sentiment que el cantant i pianista afroamericà Nat King Cole hi posava a les seves cançons a l’hora de cantar.
LOVE! era l’emoció que sentia quan blancs i negres s’unien per escoltar-lo en viu en els seus concerts arreu del món.
LOVE! era el que emanava des de la pantalla del televisor, esdevenint el primer cantant afroamericà en la història en dirigir un programa televisiu, transformant-se així en un referent contra el racisme.

divendres, 23 agost, 2024 - 22:00

Laura Simó & Ignasi Terraza Trio

Laura Simó & Ignasi Terraza Trio

La cantant Laura Simó i el trio d'Ignasi Terraza, amb Horacio Fumero i Esteve Pi, es reuneixen per a rememorar la trobada de Laura amb el trio de Tete Montoliu en els 90, que ara Swit Rècords presenta en el cd "Together again". En l'escenari, buscaran evocar aquest jazz juganer, ple de complicitats, en un llenguatge del més pur be-bop que va caracteritzar sempre al gran mestre Montoliu.

divendres, 30 agost, 2024 - 22:00