Programació

FARRÀS-ROMANÍ HOT JAZZ CATS

FARRÀS-ROMANÍ HOT JAZZ CATS

El trompetista Josep Maria Farràs i el clarinetista Oriol Romaní, dos dels més reconeguts músics de jazz del país, han compartit des de fa anys concerts i jam sessions amb grups com New Orleans Blue Stompers, Cova del Drac Sextet, Terrassa Sextet de Dixieland o Hot Jazz Cats. En l´argot jazzístic els cats són els col.legues, els companys amb qui un se sent de gust, i el hot jazz és aquell jazz càlid que toca el cor de tothom i fa venir ganes de moure´s.

divendres, 22 juliol, 2011 - 23:00

DE DIEGO BROTHERS

DE DIEGO BROTHERS

El repertori que ofereix DE DIEGO BROTHERS en aquest segon disc “Odola-Sangre” Errabal 2010 està format per composicions originals (totes composades pels membres de la banda) amb referències d´artistes com Lee Morgan o Herbie Hancock. Podríem localitzar l´estil musical d´aquest quintet al voltant dels anys seixanta (segell Blue Note), un període en el que el swing es barrejava amb ritmes afrocubans, funky o boogaloo. Aquesta característica aporta grans dosis de frescor i força que es respiren a les actuacions d´aquest grup en directe.

divendres, 29 juliol, 2011 - 23:00

LAURA SIMÓ & FRANCESC CAPELLA

LAURA SIMÓ

Time after Time
De les col·laboracions d´aquests dos músics podem destacar The best is yet to come, any 1996 al Jamboree, els arranjaments que Capella va fer per Senza fine, any 2002, o la producció del projecte que sortirà enguany, Sueño inmaterial, any 2009.
En aquest nou espectacle, d´estil netament jazzístic, creen un pont entre clàssics com Webster (A time for love), Jobim (Dindi), o Porter (All of you) i temes de contemporanis com C.Lauper (Time after time), James Taylor (Don´t let me be lonely tonight), o Gino Vanelli (None so beautiful), entre d´altres.

divendres, 5 agost, 2011 - 23:00

TANDOORI LENOIR

TANDOORI LENOIR

Aquesta formació va néixer el Nadal de 1995, amb la voluntat d'endinsar-se en els arrels de la música negra americana. Tandoori LeNoir ofereix una particular barreja d'estils: Blues, Jazz, Rithm' Blues i Swing, que es fonen a l'escenari assegurant un espectacle calent i d'alta qualitat musical.
Els components són reconeguts músics de l'escena barcelonina que provenen de grups com : La Vella Dixieland, Blues Messengers o Rebeldes.

divendres, 12 agost, 2011 - 23:00

BOB SEELEY & LLUÍS COLOMA TRIO

BOB SEELEY & LLUÍS COLOMA TRIO

El Boogie Woogie és l'estil més calent sobre les 88 tecles i Bob Seeley és, sense cap dubte, l'únic pianista viu que va conèixer i aprendre directament dels mestres creadors d'aquesta música, com Meade Lux Lewis, de qui Bob va ser amic personal durant més de 20 anys. Dos pianos dalt de l'escenari recreant els duets d'Albert Ammons, Pete Johnson i Meade Lux Lewis que van popularitzar el Boogie Woogie als anys 40. La forma més pura i honesta de descobrir, redescobrir o recordar una música festiva i alegre que va directe al cor.

divendres, 19 agost, 2011 - 23:00

SANT ANDREU JAZZ BAND

SANT ANDREU JAZZ BAND

Sant Andreu Jazz Band és una formació nascuda a l'Escola Municipal de Música de Sant Andreu l´any 2006 que es va estrenar oficialment en l´apartat de jazz jove del Festival Internacional de Jazz de Terrassa.
En aquests anys la jove formació han tocat a diversos Festivals del país com el Festival Jazz Clàssic Non Stop, el Festival Internacional de Jazz de Terrassa, el Festival Jazz de Barcelona (a l´Auditori i al Palau de la Música), el Festival de Dixieland de Tarragona, els Festivals de Jazz de Girona, Sant Pol, Premià de Dalt, Platja d'Aro

divendres, 26 agost, 2011 - 18:00