BOB SEELEY & LLUÍS COLOMA TRIO

BOB SEELEY & LLUÍS COLOMA TRIO
Espai: 
Pati del Xifré
divendres, 19 agost, 2011 - 23:00

El Boogie Woogie és l'estil més calent sobre les 88 tecles i Bob Seeley és, sense cap dubte, l'únic pianista viu que va conèixer i aprendre directament dels mestres creadors d'aquesta música, com Meade Lux Lewis, de qui Bob va ser amic personal durant més de 20 anys. Dos pianos dalt de l'escenari recreant els duets d'Albert Ammons, Pete Johnson i Meade Lux Lewis que van popularitzar el Boogie Woogie als anys 40. La forma més pura i honesta de descobrir, redescobrir o recordar una música festiva i alegre que va directe al cor.
Lluís Coloma i Bob Seeley es coneixen l'any 2006 a Cincinnati, on coincideixen com a convidats en el prestigiós escenari Arches Piano Stage del Cincy Blues Festival. S'inicia llavors una relació que esdevindrà una gran amistat, basada en el respecte i l'admiració que senten un per l'altre. La seva complicitat a l'escenari va ser immediata: comparteixen la passió per aquesta música i una gran dosi d'energia i virtuosisme al piano. Les seves actuacions són una explosió de vitalitat amb un públic bolcat en l'entrega, la generositat i la compenetració d'aquests dos músics genials. Amb un repertori basat en els clàssics del piano de Boogie Woogie, les mirades cap a la tradició i el futur dels dos músics s'uneixen i es retroalimenten donant lloc a un espectacle que destaca per la seva força, originalitat i elegància. Amb la increïble potència de les línies de baix que interpreten els dos pianistes amb la seva mà esquerra, característica fonamental d'aquest estil, el Bob i el Lluís creen una atmosfera hipnòtica capaç de transportar el públic en viatges apassionants.
Un duel de gegants on tradició i modernitat es complementen, acompanyades de ritmes trepidants i interpretacions plenes de passió.
¡Una veritable festa amb dos dels millors pianistes de Blues i Boogie Woogie del món!

Bob Seeley - piano
Lluís Coloma - piano
Manolo Germán - contrabaix
Marc Ruiz - bateria