Programació

MANEL ÀLVAREZ TRIO

MANEL ÀLVAREZ TRIO

A Tribute To Ray Brown és un homenatge a l´extraordinari contrabaixista Ray Brown, peça clau durant més de deu anys en el trio d´Oscar Peterson, a més de compositor, líder, arranjador, mestre i descobridor de grans talents com Monty Alexander, Gene Harris, John Clayton o Christian Mc Bride.

dimecres, 8 juliol, 2009 - 23:30

PEGASUS

PEGASUS

Vuit discos entre els anys 1982 i 1997 i fites com les d´haver actuat al Festival de Jazz de Montreux i al Carnegie Hall de Nova York van fer de Pegasus un dels màxims referents del jazz-fusió a Espanya i, sens dubte, un dels grups catalans amb més projecció arreu del món. Santi Arisa, Rafel Escoté, Josep Mas Kitflus i Max Sunyer, músics tots ells ja amb un gran bagatge en el moment de crear el grup, ho tenien coll avall: de llibertat per experimentar amb les inquietuds de cadascun dels quatre músics, la que fes falta; de lideratges, cap ni un.

divendres, 31 juliol, 2009 - 23:00

ÀLEX VENTURA LATIN BAND

ÀLEX VENTURA LATIN BAND

Influenciats per estrelles de la salsa novaiorquesa com Ray Barretto o Eddie Palmieri, i per mestres de la música cubana com Los Van Van, Karokiki vol ser una proposta diferent i renovadora dins del gènere Latin Jazz. Composicions pròpies que aposten per un so més actual, un punt de trobada entre la música llatina i el jazz més contemporani.

Mathew Simon, trompeta i Flugelhorn
Victor de Diego, saxo i flauta
Fèlix Ramos, piano
Lorenzo Barriendos, baix
Àlex Ventura, pailes
Vicenç Soler, congues
Quino Bejar, bongo i percussions

divendres, 7 agost, 2009 - 23:00

ZION GOLSPEL SPIRIT

ZION GOLSPEL SPIRIT

Aquest grup de Gospel ha nascut de l'encontre de tres apassionats del Gospel i els Espirituals Negres.
Sota la impulsió de Didier Likeng, líder de diversos grups de Gospel, Zion Gospel Spirit proposa un Gospel viu, que ràpidament encomana al públic ganes de moure's.
Destaca en aquest trio explosiu, la veu de Cleo Didier, una excel•lent intèrpret de gospel, que amb la seva joventut aporta un toc fresc i d´estil funkie.

divendres, 14 agost, 2009 - 23:00

TXELL SUST & AUGUST THERRATS TRIO

TXELL SUST & AUGUST THERRATS TRIO

Txell Sust i August Tharrats es professen fidelitat des de fa 13 anys. Durant aquest llarg matrimoni, han passejat el seu swing-blues fresc i vitalista per gairebé tots els escenaris catalans. Tenen força, transmeten sentiment i els seus concerts són un mar de bones vibracions. Txell Sust juntament amb el piano d´August Tharrats, ens ofereixen una música plena de feeling, ritme i amb un swing contagiós que es fica l´audiència a la butxaca.

divendres, 21 agost, 2009 - 23:00

GUMBO JAZZ BAND

GUMBO JAZZ BAND

El gumbo és la sopa espessa, amb trossets de pa ben picat, pròpia de Nova Orleans.
Aquesta banda fa honor a l'especialitat culinària i des de la seva creació, l'any 1998, ha apostat per preservar i difondre l'estil més primigeni del jazz.
Al llarg dels anys, la GJB ha actuat amb gran èxit per nombroses ciutats catalanes i per la resta de l'Estat espanyol, consolidant-se com una banda estable respectada dins la comunitat del jazz clàssic i tradicional.

divendres, 28 agost, 2009 - 23:00