ZION GOLSPEL SPIRIT

ZION GOLSPEL SPIRIT
Espai: 
Pati del C.C.Calisay
divendres, 14 agost, 2009 - 23:00

Aquest grup de Gospel ha nascut de l'encontre de tres apassionats del Gospel i els Espirituals Negres.
Sota la impulsió de Didier Likeng, líder de diversos grups de Gospel, Zion Gospel Spirit proposa un Gospel viu, que ràpidament encomana al públic ganes de moure's.
Destaca en aquest trio explosiu, la veu de Cleo Didier, una excel•lent intèrpret de gospel, que amb la seva joventut aporta un toc fresc i d´estil funkie.
Al piano, Mozart Mpia originari de Congo és un versàtil músic de gran talent que domina perfectament l'estil Gospel, com també el jazzístic, amb una sòlida experiència en la direcció musical i arranjaments de diferents grups.
Zion Gospel Spirit és la proposta personal de Didier Likeng l´ànima del grup, un músic molt reconegut en el Gospel Europeu com a excel•lent baixista, guitarrista, compositor, cantant i darrerament també professor de música moderna a l´ESMUC l´Escola Superior de Música de Catalunya.
Això dona idea de la qualitat tècnica del grup, a la qual cal sumar la qualitat humana i l´excel•lent tracte i complicitat que sap establir Didier Likeng amb el públic després d´anys d´experiència en la direcció de Corals (França, Bèlgica), impartint Tallers de Gospel arreu d´Europa o participant en la fundació de grups reconeguts internacionalment com The Black & White Gospel Singers o The Marvellous Gospel Singers.
El repertori és compost de grans clàssics dels Espirituals Negres i del Gospel, molt coneguts, amb els quals el públic entra de seguida en el concert, posant-se drets, picant de mans i portant el ritme des de la segona cançó i, emocionats no paren de ballar i moure el cos fins al final del concert, quan tothom surt amb un somriure de satisfacció a la cara, pels bons moments passats...

Didier Likeng, veu i guitarra
Cleo Didier, veu
Mozart Mpia, veu i piano