Programació

ANDREA MOTIS & JOAN CHAMORRO QUINTET

ANDREA MOTIS & JOAN CHAMORRO QUINTET

El reconegut multiinstrumentista Joan Chamorro presenta a la joveníssima Andrea Motis en un nou treball discogràfic ple de matisos on es poden trobar noms destacats del panorama jazzístic del país.

divendres, 20 juliol, 2012 - 23:00

BIG MAMMA & ORIGINAL JAZZ ORQUESTRA

BIG MAMMA

Bluesin’ the Jazz ret homenatge a les dames del blues clàssic dels anys 20 i 30 del segle passat, als músics de jazz que les acompanyaven i també a les orquestres de l’època del swing que van prendre el blues com a eix vertebrador dels seus repertoris. Captivats per aquestes composicions i per aquesta vitalitat artística, la cantant Big Mama i l’OJO s’associen sota la batuta del trompetista David Pastor per reviure les grans veus d’aquestes dones que feien art a partir de fets quotidians, expressant els seus sentiments i vivències en la fusió entre jazz i blues.

divendres, 27 juliol, 2012 - 23:00

JINX JAZZ BAND

JINX JAZZ BAND

La banda de jazz tradicional Jinx Jazz Band ha apostat per preservar i difondre l'estil més primigeni del jazz, nascut a principis del segle XX a Nova Orleans. Nascuda a Barcelona el 2002, la Jinx ha aconsseguit crear un so propi, càlid i ple de melodíes que porten a l'espectador a conectar-se amb l'energía de l'època de l'esplendor del jazz.

Alexei Baichuk, trompeta
Philippe Colom, saxo tenor, clarinet
Josep Tutusaus, trombó, washboard
Esteban Moruzzi, banjo
Dimka Tíxenko, contrabaix

divendres, 3 agost, 2012 - 23:00

GENI BARRY & DANIEL CROS QUINTET

GENI BARRY & DANIEL CROS QUINTET

De manera gradual Geni Barry i Daniel Cros van començar a col·laborar un dia que el Geni va convidar a cantar el Daniel un parell de temes al final d'un concert dins el Festival de Jazz de la Vall d'Uixó. El Geni acostuma a presentar els seus convidats tot dient: "I ara: serp amb sorpresa!" i, a continuació, el nom del convidat. L'expressió, segons explica, prové de la pel·lícula "Indiana Jones i el temple maleït" on s'ofereix als protagonistes una degustació de "serp amb sorpresa, escarbats farcits, sopa d'ulls i cervell de mico".

divendres, 10 agost, 2012 - 23:00

BERNAT FONT TRIO

BERNAT FONT TRIO

En la música que destil·la aquest projecte personal d'en Bernat Font al costat d'Ivan Kovacevic i de Martí Elías , conviuen un seguit de notes, passió, raça i autenticitat.

divendres, 17 agost, 2012 - 23:00

LOS MAMBO JAMBO

LOS MAMBO JAMBO

Los Mambo Jambo és un quartet format a Barcelona l’any 2009 per músics de llarga carrera en el món del Rhythm’n’Blues i el Rock’n’Roll. Dani Nel·lo Mario Cobo, Ivan Kovacevic i Anton Jarl són un cocktail instrumental d’alt voltatge, un dispositiu energètic fet per compartir.
Amb un currículum impressionant i amb un munt de projectes a les seves espatlles (Nel·lo y la Banda del Zoco, Nu-Niles, Down Home, The Penguins), aquests quatre músics saben treure profit al R’ n’ B més alegre, en el Surf i el Swing.

divendres, 24 agost, 2012 - 23:00