Programació

Lluís Coloma & his musical troupe & Big Dani Pérez

Lluís Coloma & his musical troupe

Ara fa 20 anys, Lluís Coloma va començar un viatge musical que l’ha portat a tocar als escenaris més importants de tot al món, dintre de l’escena del piano de Blues i Boogie Woogie. A més, ho ha fet creant un llenguatge propi i personal.

divendres, 29 juliol, 2022 - 22:00

Los Mambo Jambo

Los Mambo Jambo

Exotic Rendezvous és una cita exòtica, una manera de reivindicar els paradisos perduts. Quan evoquen l'exòtic, parlen de l'inaudit, del desconegut i de l'excitant que cadascun porta dins, de llocs personals on descobrir, inventar i fantasiar amb totes aquestes referències culturals que han anat absorbint durant tota la vida.

Aquest és el cinquè àlbum del grup. Tots els temes són originals i es va gravar durant tres dies a Barcelona a finals de febrer de l’any 2021. La producció ha estat a càrrec de Dani Nel·lo.

divendres, 5 agost, 2022 - 22:00

Sunset Rhythm Kings & Emmanuel π Djob & Rachel Ratsizafy

Sunset Rhythm Kings & Emmanuel π Djob & Rachel Ratsizafy

A Nova Orleans, la música és el batec de la ciutat, les notes del Blues, Jazz, R&B i Soul omplen la nit amb la seva fragància.
Els Sunset Rhythm Kings actuen regularment al Sunset Jazz Club de Girona, interpretant amb la frescor i alegria que caracteritza l'estil, cançons tradicionals que es van fer populars durant el segle XX, i que encara avui continuen sonant vives i actuals a Bourbon Street.

divendres, 12 agost, 2022 - 22:00

UNUSUAL TRIO - Ignasi Terraza & Adrian Cunningham & Esteve Pi

UNUSUAL TRIO - Ignasi Terraza & Adrian Cunningham & Esteve Pi

Torna Ignasi Terraza, a trio. I no, no hem oblidat anunciar al contrabaixista, sinó que és precisament l'absència d'aquest instrument el que Terraza pretén explorar, amb Andrian Cunningham i Esteve Pi, i amb el rerefons de formacions històriques com Benny Goodman amb Teddy Wilson, Lester Young amb Nat King Cole i Bill Pierce amb Hank Jones. El pianista barceloní, un dels jazzistes europeus més reconeguts en l'àmbit internacional, combina la seva extraordinària tècnica, l'exquisida sensibilitat i el swing que atresora, amb un altre major del jazz: Adrian Cunningham.

divendres, 19 agost, 2022 - 22:00

Big band jazz Maresme & Marian Barahona & Ricard Gili

Big band jazz Maresme & Marian Barahona & Ricard Gili

Enguany Big Band Jazz Maresme complim divuit any, majoria d'edat, i el Festival de Jazz d'Arenys de Mar trenta anys.
Per celebrar aquests aniversaris volem convidar dos músics excepcionals que han tingut una relació estreta amb la Big Band i amb el Festival, Ricard Gili a la veu i la trompeta i la nostre estimada Marian Barahona a la veu, juntament amb ells sumarem tota l'energia per fer d’aquest concert, una experiència inoblidable

https://youtu.be/q2nIhDFaKns

divendres, 26 agost, 2022 - 22:00