Programació

DANI NEL·LO & LOS SAXOFONISTAS SALVAJES

Aquest projecte reafirma la trajectòria de Dani Nel·lo com a continuador de la tradició dels 'Saxofonistes Salvatges', els músics que des dels anys 50 van redefinir el paper del saxo dins la música popular amb un llenguatge visceral i subversiu. Nel·lo versiona alguns dels seus herois saxofonístics tals com Arnett Cobb, Noble Watts o Red Prysock. Uns són coneguts pel gran públic altres resulten més anònims, però tots, per separat i en conjunt, conformaren un fenomen únic i insòlit en la història de la música.

divendres, 26 juliol, 2019 - 22:30

BIG BAND JAZZ MARESME & TXELL SUST

Només hi ha una explicació per la rellevància actual de la Big Band Jazz Maresme en el panorama jazzístic del nostre país: estan bojos per tocar i pateixen d'ansietat si passen massa hores sense contacte amb la música. A la vegada també perquè creuen en la seva funció social pedagògica, defensant i mostrant aquesta música que tant els agrada, el jazz.

divendres, 2 agost, 2019 - 22:30

TRICIA BOUTTÉ & NEW ORLEANS TRADITION

A Nova Orleans, les famílies musicals són una part important del teixit social. Tricia "Sista Teedy" Boutté és la pròxima generació d'una llarga llista de talentosos artistes de la ciutat. És neboda de la coneguda cantant Lillian Boutté, i també del versàtil vocalista John Boutté. Diuen que va començar a cantar gairebé abans que pogués parlar. Abans dels 18 anys ja actuava amb llegendes de jazz de Nova Orleans com Lloyd Lambert, Edward Frank, Fred Kemp i Joseph "Smokey" Johnson.

divendres, 9 agost, 2019 - 22:30

THE BIG JAMBOREE & AGUSTÍ BURRIEL

THE BIG JAMBOREE és una banda que es dedica a interpretar Rhythm & Blues, Jump & Jive, Jump Blues i Rock’n Roll dels anys 50. El seu repertori compta amb versions de temes dels anys 40 i 50 d’artistes tan importants com: Louis Prima, Big Joe Turner, Louis Jordan, Roy Brown, Wynonie Harrys etc. així com temes propis.THE BIG JAMBOREE ofereix al públic molt més que bona música dels anys 40 i 50, també ofereix una dosi de bon humor, un espectacle visual per passar-ho bé i molta espontaneïtat i una frescor que els fa únics en el seu gènere.

divendres, 16 agost, 2019 - 22:30

BIG DANI PEREZ

Dir que BIG DANI PEREZ és un extraordinari saxofonista és una obvietat, és quelcom que salta a la vista, o millor dit, a cau d'orella. El seu so, fort i vellutat al mateix temps, subjuga al primer instant. Però Dani té altres qualitats que sense saltar a primera vista, ho catapulten a un nivell al que pocs arriben, al dels artistes únics, els “fora de sèrie”. La primera d'aquestes qualitats, com a cantant. Una faceta que va donar a conèixer en el seu disc en directe “Back in BCN”, sorprenent a tots els que ho van escoltar, i que en SAXPLOSION aconsegueix noves cotes de perfecció.

divendres, 23 agost, 2019 - 22:30