Programació

PAULA VALLS

Paula Valls presenta I AM, el seu primer treball de llarga durada. Un treball més intimista i despullat on els silencis també parlen, en un registre diferent al del seu impressionant debut amb Black and White.

divendres, 27 juliol, 2018 - 22:30

GILI-ROMANÍ HOT JAZZ CATS

El trompetista Ricard Gili i el clarinetista Oriol Romaní són dos dels músics més reconeguts dins l'àmbit del jazz clàssic a Catalunya. Han compartit militància a bandes com Jimmy Rena Trio, New Orleans Blue Stompers, Barcelona Swing Serenaders o la pròpia Locomotora Negra. Sota l'esperit del hot jazz i del terme “cats” –“col·legues”, en argot jazzístic–, Ricard Gili i Oriol Romaní, acompanyats d'una excel·lent base rítmica, oferiran una vetllada farcida de blues, espirituals i estàndards dels anys 20, 30 i 40 de Nova Orleans, Chicago i Nova York, així com algun tema de collita pròpia.

divendres, 3 agost, 2018 - 22:30

BARCELONA BIG BLUES BAND feat. MYRIAM SWANSOM

Tradicionalment a Barcelona s'han presentat grans bandes de jazz i swing durant molts anys. Des de principis dels anys 70, hi ha hagut molts músics i arranjadors de música seduïts per les característiques i versàtilitat d'aquestes formacions. Però, fins ara, cap d'elles no s'havia envoltat profundament ni del blues ni del ritme'n'blues com ho fa la Barcelona Big Blues Band.

divendres, 10 agost, 2018 - 22:30

LLUÍS COLOMA & CARL SONNY LEYLAND

A causa de la previsió de pluges per avui divendres a la tarda i nit a Arenys de Mar, el concert de LLUÍS COLOMA & CARL SONNY LEYLAND es durà a terme al Teatre Principal (carrer església, 45).
Lamentablement l’aforament d’aquest espai és limitat i queden molt poques entrades a la venda.
Perdoneu les molèsties.

divendres, 17 agost, 2018 - 22:30

DANI NEL·LO & LOS SAXOFONISTAS SALVAJES

ENTRADES EXHAURIDES PER AQUEST CONCERT
A causa de la previsió de pluges per avui divendres a la tarda i nit a Arenys de Mar, el concert de DANI NEL·LO & LOS SAXOFONISTAS SALVAJES es durà a terme al Teatre Principal (carrer església, 45).
Lamentablement l’aforament d’aquest espai és limitat i les entrades ja estan exhaurides.
Perdoneu les molèsties.

divendres, 24 agost, 2018 - 22:30