Programació

BIG BAND ARENYS + HAT HAUSEN ELASTIC BAND

22.30h
La Big Band Arenys, va néixer en el curs 2010-2011 oferint als estudiants, de diferents nivells i edats, la possibilitat d'adquirir una formació i experiència en aquest estil musical en un grup de gran format.
Durant la seva trajectòria musical s'ha aconseguit crear un grup equilibrat i estable que ha participat en diversos esdeveniments.

divendres, 21 juliol, 2017 - 22:30

LEONN & SPECIAL EDITION

Tot i que va obrir-se camí en la música com a baterista, ha estat el seu desdoblament com a cantant el que l’ha convertit en una de les figures emergents del soul facturat a Londres. Leonn Marcel Meade, Leonn, és un d’aquells exponents que segueixen l’estela de noves estrelles en el gènere com Myles Sanko o Earl Thomas. El seu cd, “Invisible Me”, l’ha situat ja com una de les propostes més rellevants de l’anomenada New Funk Era.

divendres, 28 juliol, 2017 - 22:30

LA LOCOMOTORA NEGRA

Entrades d’internet exhaurides pel concert d'aquesta nit. Hi ha 100 entrades reservades per vendre a taquilla a partir de les 21:30 (Edifici Xifré).

divendres, 4 agost, 2017 - 22:30

TXELL SUST & AUGUST THARRATS TRIO

Aquesta formació es va formar el 1993. Al llarg dels anys el seu característic estil Blues-Swing ha estat un referent de l’escena del jazz a casa nostra. Han enregistrat 3 Cd’s: Blue Time, Gran Hotel Havana i Non Stop i ara, després de 14 anys de no gravar, s’hi han tornat a posar, juntament amb Nono Fernández al contrabaix i Xavi Hinojosa a la bateria, amb un repertori de temes propis per crear el nou disc Jazz Nature. Aquest nou treball es va presentar el dia 2 d’abril al Festival de Jazz de Terrassa.

divendres, 11 agost, 2017 - 22:30

THE JAZZCARE ALL STARS

En ocasió del 70è aniversari del naixament del Louis Armstrong All Stars, el "JAZZCARE ALL STARS" fa reviure en concert la mùsica del gran "Satchmo", reinterpretant el repertori del seu conjunt amb l'ànim de transmetre en directe el seu esperit més autèntic.

Ricard Gili -trompeta i veu, Oriol Romani - clarinet, Ramon Fossati - trombó, Alain Guiu - piano i direcció, Pere Loewe - contrabaix i Pau Bombardó - bateria.

divendres, 18 agost, 2017 - 22:30