Programació

JAZZ D'ARENYS

21h NOMADA TRIO https://youtu.be/E4aYkwvC7Oo
22h ARRIGO TOMASI TRIO & LAIA PORTA https://www.youtube.com/watch?v=sSDrHF_ejss
23h DIVINAS
24h BIG BAND D’ARENYS https://www.youtube.com/watch?v=Kuxo4CMNZnY

divendres, 15 juliol, 2016 - 21:00

BIG DANI PEREZ & BIG MAMA MONTSE & LLUÍS COLOMA

Nascut a Barcelona en 1979, Dani Pérez és un dels més reconeguts saxofonista del país. BIG DANI PEREZ és el projecte en solitari que va començar l'any 2009. Component de LOS REBELDES des de fa més de 15 anys i membre fundador de la mítica banda de R&B The Big Jamboree, també ha col·laborat com a músic de sessió amb una infinitat de grups nacionals i internacionals. Com Big Dani Pérez ha editat tres discos: Honkin Fever (2009), Smart Change (2011) i Back in BCN (2014). Aquesta temporada presenta el seu nou espectacle: "SAXPLOSION".

divendres, 22 juliol, 2016 - 22:30

SAPHIE WELLS & THE SWING CATS

Saphie Wells & The Swing Cats ens presenten un repertori de swing recordant temes clàssics del jazz en format acústic i original. Amb la càlida i melodiosa veu de Saphie Wells acompanyada de tres grans instrumentistes, es repassaran temes d’artistes com Billie Holiday, Ella Fitzgerald o Chet Baker.

SAPHIE WELLS (veu)
JOAN SUBIRATS (saxo)
MARC MASSAGUE (guitarra)
ALEJANDRO GRANADOS (contrabaix)
MARTÍ ELÍAS(Bateria)

https://www.youtube.com/watch?v=PO4jwOS02EE

divendres, 29 juliol, 2016 - 22:30

IGNASI TERRAZA TRIO

Imaginant Miró és el nou espectacle d'Ignasi Terraza Trio, on el JAZZ i la PINTURA es donen la mà en una sèrie de peces inspirades en els quadres del pintor Joan Miró compostes per l'Ignasi Terraza i interpretades pel seu trio. L'espectacle transcorre a la penombra. Abans de cada tema musical, una veu en off ens descriu de forma poètica un quadre de Miró, i a continuació, el trio inicia la peça que el quadre els hi ha inspirat. . El procés creatiu inclou el contrapunt que ofereixen les imatges del vídeo artista David Cid (col·laborador habitual de La Fura dels Baus)

divendres, 5 agost, 2016 - 22:30

LA BIG BAND JAZZ MARESME & THE HANFRIS QUARTET

La Big Band Jazz Maresme i The Hanfris Quartet són, a primera vista, dos grups musicals molt diferents però amb dos nexes que les agermana: ambdós són nascuts a la ciutat de Mataró (Barcelona) i els dos estan especialitzats en estils musicals molt arrelats a nord-amèrica. Amb una posada en escena que recorda als grans shows musicals nord-americans les dues formacions s’uneixen per presentar un espectacle amb un repertori variat i sorprenent, on l’oïent podrà gaudir tan de manera conjunta com per separat dels dos grups.

divendres, 12 agost, 2016 - 22:30

SHAKIN’ALL

Shakin’ All us portarà a l'univers de la música vintage, un territori a la frontera entre el Jazz, el Blues, el Rock n' Roll i el Gospel. Un concert ben divertit, amb els temes més marxosos de Louis Jordan, Ray Charles, Fats Domino, Louis Prima...

DANI ALONSO (trombó i veu)
JULI AYMÍ (saxo i clarinet)
PEPINO PASQUAL (saxo)
GERARD NIETO (piano)
QUERALT CAMPS (contrabaix)
MARTÍ ELÍAS (bateria)

https://www.youtube.com/watch?v=_RODmvTfiZA

divendres, 19 agost, 2016 - 22:30

LA VELLA DIXIELAND & MYRIAM SWANSON & LLUC CASARES

Myriam Swanson és una de les veus més prometedores del blues que hi ha actualment a Catalunya i en Lluc Casares una nova promesa musical de casa nostra. Meeting Point representa el punt de trobada de tres propostes artístiques de llarga trajectòria i de dos estils musicals, el blues i el jazz, que sempre han anat de la mà. En aquest terreny comú ens trobarem i ens ve molt de gust compartir-ho amb vosaltres.

divendres, 26 agost, 2016 - 22:30