Programació

BIG BAND ARENYS & JOSEP M. FARRAS

Big Band Arenys

Una vintena de músics de la Big Band d’Arenys pujaran dalt l’escenari per oferir un repertori basat en música de swing. Peces amb arranjaments propis d’aquest estil musical de totes les èpoques.
A la segona part de l'actuació s'afegirà el trompetista Josep M Farras per interpretà amb la nostra Big Band peces del seu repertori.

divendres, 25 juliol, 2014 - 22:30

JOAN CHAMORRO QUARTET & EVA FERNÁNDEZ & ANDREA MOTIS

Llei de vida: els joves músics que formen part del miracle de l’encara avui activíssima Sant Andreu Jazz Band comencen també a volar sols. Després de presentar Andrea Motis, Joan Chamorro ens porta ara al Festival de jazz d' Arenys de Mar, el debut com a solista d’una altra de les veus que han fet cèlebre la Sant Andreu Jazz Band, la saxofonista Eva Fernández (a més, és clar, de vocalista).

divendres, 1 agost, 2014 - 22:30

THE EXCITEMENTS

The Excitements

Sorgits el 2010, la tormenta sonora de The Excitements ha meravellat a audiències de tota Europa amb el seu irresistible cocktail de Soul i Rhythm & Blues de la vella escola, i al setembre 2013 presenta el seu nou i flamant àlbum "Sometimes Too Much Ain't Enough".

divendres, 8 agost, 2014 - 22:30

MARINA BBFACE & THE BEATROOTS

Marina BBface & The Beatroots

Quan Marina Torres, coneguda artísticament com Marina BBFace, va abandonar la disciplina de The Pepper Pots, de qui havia estat cantant solista des dels seus inicis, ho va fer amb la intenció de crear un projecte musical amb el qual poder mostrar les seves propies inquietuds musicals, també amb el funk i el soul com a referència, però sempre evitant els límits d’estil perquè no hi hagués res que pogués posar fre a la seva creativitat artística.

divendres, 15 agost, 2014 - 22:30

SAX GORDON (USA) & LLUÍS COLOMA QUARTET

SAX GORDON & LLUÍS COLOMA QUARTET

El pianista català Lluís Coloma i el saxofonista nord-americà Sax Gordon posen molts i potents ingredients damunt la taula. Talment com en un bon àpat, combinen diverses influències, estils i sabors per crear quelcom únic i especial. A partir de les tradicions americanes del Blues, el Jazz i el Boogie Woogie, així com de la tradició catalana, ens ofereixen una música completament nova i sorprenent.

divendres, 22 agost, 2014 - 22:30

THE HAT HAUSEN ELASTIC BAND

THE HAT HAUSEN ELASTIC BAND

Hat Hausen Elastic Band som una formació de músics als qui agrada transmetre alegria i bon rotllo a la gent que se'ls pugui trobar, tant pel carrer fent un cercavila o animant una fira, com en una inauguració, presentació, acte públic o convenció, com en una terrassa acompanyant les copes o un àpat.

divendres, 29 agost, 2014 - 21:30

BARCELONA GOSPEL MESSENGERS

Barcelona Gospel Messengers

GOSPEL GROOVE és el nom del nou espectacle que ens presenten Barcelona Gospel MESSENGERS.
Una enèrgica selecció que combina els millors temes rodats sobre els escenaris els darrers cinc anys amb la incorporació d’algunes de les noves peces interpretades en el seu pas pel programa Oh Happy Day, de TV3.

divendres, 29 agost, 2014 - 22:30