Programació

BARCELONA JAZZ ORQUESTRA

BARCELONA JAZZ ORQUESTRA

La Barcelona Jazz Orquestra -Big Band Internacional de Barcelona- dirigida per Dani Alonso, està integrada per alguns dels millors especialistes de Jazz de Catalunya.
Considerada com una de les millors big bands d’Europa, actua regularment a prestigiosos festivals acompanyant a cèlebres figures com Benny Golson, Frank Wess, Ann Hampton Callaway, Tony Hadley…

divendres, 6 agost, 1999 - 23:00

DANI ALONSO & HIS LAZI CHICKENS

Dani Alonso

Tot i que avui en dia el jazz és sovint un gènere per escoltar amb deteniment, cal no oblidar les seves arrels com a una música festiva i de ball, un esperit que es manté viu a molt barrilaire ciutat de Nova Orleans, i en l’essència d’aquesta formació.

divendres, 13 agost, 1999 - 23:00

MONTSE FRANCO QUARTET

MONTSE FRANCO

La intenció d'aquest grup és personalitzar la seva música de manera que tingui so i vida pròpia. Una i altra vegada, tema rera tema, la formació entaula una conversa musical que vol aconseguir allò perseguit: la llibertat plena d'expressió.

Montse Franco, veu
Evandro Correa, guitarra
Nicolas Correa, bateria
Leandro Hipaucha, contrabaix

divendres, 20 agost, 1999 - 23:00

LA VELLA DIXIELAND

LA VELLA DIXIELAND

En els seus concerts La Vella es submergeix en les essències del jazz: música calenta, ritmes encomanadissos i complicitat amb el públic. Inclou en el seu repertori un ventall d'estils del jazz: swing, gospel, blues, latin jazz i la música de New Orleans estan representats en els seus concerts amb arrenjaments propis.
Molta gent confessa que es va enganxar al Jazz després d’haver sentit, un dia, La Vella Dixieland. Aquesta formació té un profund coneixement del Jazz i la seva història.

divendres, 27 agost, 1999 - 23:00