Programació

BARCELONA JAZZ ORQUESTRA

BARCELONA JAZZ ORQUESTRA

La Barcelona Jazz Orquestra neix la tardor de 1996 al Taller de Músics de Barcelona. El projecte, dirigit inicialment pel prestigiós vibrafonista Oriol Bordas, té des de l´inici la vocació d´arribar a ser la primera big band estable de la ciutat de Barcelona.
Amb el nom inicial de Barcelona Swing Orquestra-Taller de Músics Big Band i posteriorment amb el ja definitiu de Barcelona Jazz Orquestra, fa més de 150 concerts per tot Catalunya i Espanya fins a l´any 2000.

divendres, 1 agost, 2008 - 23:00

AMADEU CASAS STROLLIN' BAND

AMADEU CASAS

Un passeig per la música de T.Bone Walker i els seus amics, de la mà del guitarrista de casa nostra que més estima l'estil del mestre, amb una formació de luxe, on no es pretén fer arqueologia musical sinó retre homenatge a uns dels músics més importants de la història del Blues, amb un tractament actual i alhora respectuós, del temes que evoquen una altra època.

divendres, 8 agost, 2008 - 23:00

FU MANCHU JAZZ SERVANTS

FU MANCHU JAZZ SERVANTS

FU MANCHU JAZZ SERVANTS és una orquestra nascuda a cavall entre el segle XX i el segle XXI, fruit de la il·lusió del seu director Oscar Font per recrear les sonoritats del jazz de la dècada dels anys 30. El repertori actual està basat en un recull de temes extrets de les bandes sonores de les pel·lícules d'en Woody Allen.

divendres, 15 agost, 2008 - 23:00

VERMOUTH TIME

VERMOUTH TIME

El quartet Vermouth Time neix amb la intenció de fer un treball de recuperació i recreació d´un estil nascut als ´60: el Soul-Jazz.
El repertori de Vermouth Time està format principalment per composicions pròpies. Fruit d´un exhaustiu treball de recerca, Vermouth Time a construït el seu repertori a base de temes característics de l´època i de l´estil. Després d´un anàlisi i una comprensió dels elements que identifiquen l´estil, s´ha fet un treball de composició de temes originals que el recreen, amb la intenció de fer perdurar aquesta música festiva d´arrels negres.

divendres, 22 agost, 2008 - 23:00

GORKA BENÍTEZ SEXTET

GORKA BENÍTEZ

Gorka Benítez toca com ningú, no vull dir ni millor ni pitjor, només que toca com ningú. Sembla un boxejador, però la seva dolçor traspassa la pell i mai no es passa amb el sucre. El seu saxo té olor d'ECM, sabor del Nord i gust mediterrani. Ara canta, bé, ja cantava a Fabou, però ara i aquí canta més i fa de Al Otro Lado un disc de cançons, cançons jazz, que vol dir que viuen del jazz, de la seva llibertat i de la seva complicitat. Cançons que deixen créixer melodies, això que tan bé sap fer quan improvisa.

divendres, 29 agost, 2008 - 23:00