Programació

LA VELLA DIXIELAND & ESTHER OVEJERO

LA VELLA DIXIELAND

Les actuacions de la Vella Dixieland volem reivindicar el que entenen ells com l´essència del jazz: música calenta, ritmes contagiosos i comunicació amb el públic.
Malgrat que el nom del grup fa referència a l´estil dixieland, La Vella ofereix un repertori molt més ampli. A més a més del jazz tradicional, també inclouen el swing, els espirituals, el blues i el jazz actual de New Orleans. Temes dels clàssics (Louis Armstrong, Duke Ellington, Billie Holiday) s´alternen amb temes de nous autors i fins i tot algun tema de producció pròpia.

divendres, 23 juliol, 2010 - 23:00

LAZY CHICKENS & SUSANA SHEIMAN

LAZY CHICKENS

Aquesta orquestra està integrada per músics consagrats de la ciutat de Barcelona, professors de prestigioses escoles, i joves promeses del món del Jazz. Tots ells sota la direcció musical del trombonista Dani Alonso, que els injecta una dosis de vitalitat i energia,
El repertori de l´orquestra és molt variat i ens convida a gaudir del Jazz dels anys 40, Jive, Blues i Gospel, músiques plenes de ritme que varen ser els ancestres del Rock and Roll.
Cançons de Fats Waller, Louis Jordan, Louis Armstrong... amb una veu molt especial, la de Susana Sheiman.

divendres, 30 juliol, 2010 - 23:00

BIEL BALLESTER TRIO & RANDY GREER

BIEL BALLESTER TRIO

El Biel Ballester trio és una formació enquadrable en el món del jazz, que interpreta, però, un estil amb una personalitat molt pròpia el Gypsy jazz o jazz Manouche. Estil de jazz menys americà i més europeu de tots el que s´interpreten arreu del món.
El jazz dels manouches, es a dir, dels gitanos d´arreu de França i de centreeuropa, és un estil que s´inicià amb el cèlebre guitarrista francès DJANGO REINHARDT.

divendres, 6 agost, 2010 - 23:00

BIGMAMAMONTSE BLUESLAB3

BIGMAMAMONTSE BLUESLAB3

Ritme, ritme, ritme… percussió, pulsació, embalum acústic… El blues retruny des de la guitarra i colpeja el contrabaix, rebotant en els tambors i encomanant-se a l´harmònica… per emergir de la gola amb força ancestral… Big Mama reinterpreta el blues flanquejada per tres músics excepcionals, tot jugant amb la sonoritat sorgida d´una factoria d´emocions.

Big Mama Montse: veu i guitarra
Víctor Puertas: harmòniques
Pep Rius: contrabaix
Olivier Rocque: bateria

divendres, 13 agost, 2010 - 23:00

IVANOW JAZZ GROUP & MAYTE ALGUACIL

IVANOW JAZZ GROUP & MAYTE ALGUACIL

IVANOW JAZZ GROUP és un nonet de música swing de Barcelona, que es va formar l'any 1999, a partir de la seva primera actuació a la sala "la cova del drac", en el seu primer format de combo de jazz clàssic del taller de músics de Barcelona.

divendres, 20 agost, 2010 - 23:00

LAIA PORTA & PUBLIO DELGADO QUINTET

LAIA PORTA & PUBLIO DELGADO

Un espectacle didàtic que ens dona una visió global de la història del Jazz i el blues, des dels seus orígens, a finals del siglo XIX, fins l'actualitat.

divendres, 27 agost, 2010 - 23:00