31è Festival de Jazz - 2023

Uroš Perić feat. Barcelona Big Blues Band & special guests The Sparkles

Uroš Perić és conegut al món com un músic i intèrpret de primer nivell de cançons de l'època daurada del blues, el jazz i el soul. La seva versatilitat, que es mostra a través de la seva música, l'ha portat a vint-i-cinc països, i en els més de 800 concerts ha rebut aplaudiments entusiastes del públic.
Mr. Perić es considera un dels millors intèrprets del geni del Soul, Ray Charles, amb més de 350 concerts a 25 països amb l’espectacle “Celebrating Ray Charles' Genius”.

divendres, 25 agost, 2023 - 22:00

A Contra Blues

A Contra Blues

A Contra Blues és sens dubte una de les millors bandes europees del rock i blues actual. Els avalen premis com el prestigiós guardó European Blues Challenge 2014", els 7 treballs discogràfics i quinze anys de carrera musical amb presència constant en directes per totl el territori nacional i internacional.
Els que els han vist en directe ho tenen clar; aquest és el seu terreny. On demostren que ens trobem davant d’una de les millors bandes del rock del panorama estatal.

divendres, 18 agost, 2023 - 22:00

Namina sextet

Namina Sextet

Namina presenta Namina Sextet. Un viatge que beu de les arrels i les transforma amb una amalgama de diferents tradicions musicals en què el blues, la música brasilera, el folk i el jazz conflueixen en una veu única.
Cançons pròpies, composicions a quatre mans i versions portades al naminisme amb la complicitat dels músics que l’acompanyen.

divendres, 11 agost, 2023 - 22:00

Koko-Jean & The Tonics

Foto de @Mario Olmos

El 2022 va ser un gran any per Koko-Jean & The Tonics. A més de presentar el seu primer llarga durada Shaken & Stirred, per tota Espanya i França, van estar seleccionats pels cicles Artistas En Ruta i Girando Por Salas.

divendres, 4 agost, 2023 - 22:00

Swing Engine Orchestra

Swing Engine Orchestra

Swing Engine Orchestra és una formació inspirada en les Big Bands de Count Basie, Duke Ellington, Fletcher Henderson... que interpreta clàssics del jazz com Cheek To Cheek, On The Sunny Side Of The Street o I Can't Give You Anything But Love.
L'orquestra està formada per trompeta, trombó, saxo alt, saxo tenor, violí, veu, guitarra, contrabaix, bateria i vibràfon.

divendres, 28 juliol, 2023 - 22:00
Subscriure a RSS - 31è Festival de Jazz - 2023