GOSPEL SOUL

GOSPEL SOUL
Espai: 
Pati del C.C.Calisay
Preu: 
7€
divendres, 17 agost, 2007 - 23:00

És al voltant d´una pasió comú, els Negro Spirituals i les Gospel Song, que neix Gospel Soul. Cadascún dels seus membres ha destacat en els circuits Blues i Gospel de la seva regió. Han tingut sovint ocasió de cantar junts amb motiu d´events puntuals o de col·laborar en algunes gravacions. Des de llavors, una amistad acompanyada d´estima i respecte recíproc els ha conduit de manera natural a fundar Gospel Soul.
Tot i la seva joventut, tots són experimentats “routiers” de l´escena gospel. Cadascún d´ells ha aconseguit arribar a la font del gospel en la seva església respectiva, però també a través de la història dels seus ancestres, recolzant-se en una inquebrantable convicció personal, ells canten, criden i bramen, una història que és la seva herència.
Joel lidera els Gospel Soul i compta amb les magnífiques veus femenines de Rachel, Taïra i Emma, amb Daniel al piano.
Aquesta fórmula permet a les veus que el seu misssatge de pau, de tolerància i d´amor que ells vehiculen, sigui entès. Rars són els grups dotats d´una tal intensitat emocional i musical.
Quan Gospel Soul canta, L´Esperit reneix, les ànimes atabalades són alleugerides.
«I vaig sentir la veu del Señor, dient: Qui hi enviaré i qui lluitará per nosaltres? Jo vaig respondre, envia-m´hi a mi» Isaïes 6 : 8.